[Bucuresti] Primavara cu carti

Duminica asta a fost prima editie de Schimb de Carti cu soare in multe luni. Asa ca, fiind fana a primaverii si a acestor intalniri :) nici nu este de mirare ca m-am simtit atat de bine. Prin urmare nu ma mir nici ca am ragusit de doua ori mai repede :D .

Am vorbit duminica cu multa lume, si chiar am cunoscut un scriitor despre care habar nu aveam ca va veni la Schimb de Carti: este vorba de Adi Voicu, care ne-a si lasat cate un exemplar din cele 2 carti publicate deja. Alti parteneri de discutii (mai lungi sau mai scurte :D ) au fost:

Cristina Galeteanu
Ramona Serbanoiu
Cristina Moise
Adina Sit
Eugenia Mihaila
Alina Anton
Radu Dima
Doina Ivan
Iulian Curuia
Irina Macedonsky
Cristi Cotarcea
Cristina Cornelia Oana
Iustin Lungu
Oana Ionutiu
Anca Rotar
Ionuca
Jane
Oana Dumitrescu
Robert Voinea
Amalia Timar
Lexis
Andreea Radulescu
Andrei Gaceff
Eduard Pandele
George Floarea
Cristian Prihotca
Silvia Gradinaru
Teodora Manta
Ada
Bogdan
Andreea Dobre
Cristina Clopot
Oana Oncica
Sergiu Fantaneru
Alexandru Neamtu
Andra Calenic
Stefan Iancu
Dana Economu
Maria Nita
Fen
Simona Calin
Gia
Adrian Ciubotaru
Gramo
Iolanda Saviuc
Luiza Tripsa
Cristina Boboc
Elisabeta Rotila
Mirela Coman
Cristina Toader
Olivia Istratescu

Iar echipa bookblog prezenta a fost:
Andrei Rosca
Gabi Mirea

Ioana Ristea si cu mine (aka Raluca :) )


Trackbacks & Pingbacks

[...] Evadări în Bucureşti Duminică după-amiază am avut prima experienţă Bookblog, şi anume, schimbul lunar de cărţi desfăşurat la Lucky 13, pe Şelari. Citisem despre întâlnirile “Schimb de Cărţi” [...]


Comments

Citisem despre întâlnirile SDC că sunt ca între prieteni, dar nu-mi imaginam că chiar aşa va fi.
Am ajuns în Lucky 13 pe la 14:30, urmând ca pe la trei şi un minut să apară Ioana Ristea, care s-a aşezat chiar la masa noastră. Peste încă vreo cinci minute au apărut Andrei Roşca şi “aka Raluca”. Apoi, pe nebăgatele de seamă, locul s-a umplut de animaţie, cărţi, discuţii, bliţuri.
Nu tu fumuri (decât de ţigară), nu tu fiţe, oameni relaxaţi, mulţi cunoscându-se între ei (se pupau, care vasăzică, se ştiau dinainte), ce mai! A fost de neimaginat.
Cele două amfitrioane (Raluca, Ioana), foarte drăguţe şi de gaşcă, s-au agitat de colo-colo cu liste de personal şi de cărţi aduse/date. Andrei Roşca le-a ţinut isonul la capitolul “discuţii liber alese cu participanţii” şi “de gaşcă”. S-a văzut că nu-i place să scrie decât la tastatură, pentru că nu avea hârtii cu liste în mână.
Pe la patru fără douăzeci, am făcut joncţiunea cu Gabi Mirea, o belea de om, boem total şi jovial peste poate. Dat fiind faptul că Raluca s-a legat de tricoul meu cu In Flames, până pe la 16:00 am discutat cu Gabi Mirea despre death melodios, râul Olt, religie şi cultura muzicală zero în liceele contemporane.
Cu un sfert de oră peste ora patru, a trebuit să plecăm la Târgul de Manufacturieri de Zdrăngănele şi Brăţărici pentru fete şi fetiţe de la clubul Fabrica.
Scuze pentru mesajul lung şi vă rog să primiţi toată consideraţiunea mea pentru ideea excelent pusă în practică şi pasiunea cu care vă desfăşuraţi.
În ceea ce mă priveşte, mi-am făcut abonament la SDC. Ah, şi sper să vă placă ceva din cărţile mele. :))

Lasa un comentariu

(required)

(required)