Despre Schimb de Carti Bucuresti

***Schimb de Cărţi Bucureşti este coordonat de Raluca, membru bookblog.ro

Bucuresti - Raluca AlexePrima întâlnire Schimb de Carti, pe atunci cu un nume puţin diferit (Bookcrossing), a avut loc pe 22 aprilie când, în Bucureşti, într-o cafenea pe Smârdan s-au întâlnit 15 oameni, cei mai mulţi dintre ei fiind bloggeri şi având acelaşi scop: să cunoască alţi oameni, să vorbească despre cărţi şi să plece acasă cu unele pe care nu le citiseră.

Scopul a fost atins, astfel ca Schimburile de Carţi au curs unul dupa altul: în Ceainărie, la Cartureşti, apoi pe Arthur Verona, am fost chiar şi in parc, unde ne-am distrat de minune. Mai mult decat atât, numarul participanţilor a crescut cu fiecare ediţie, ajungând până la 70 în decembrie, găzduiţi de câteva ediţii încoace de Lucky 13, care însă începe să devină neîncăpător.

Scopul a rămas acelaşi, e doar puţin mai greu să alegi carţi din multitudinea celor aflate pe mese. S-au adăugat puţina organizare şi prezenţa a câte doi scriitori pe care cititorii îi pot cunoaşte şi pe care îi pot lua “la bani marunţi” în ceea ce priveşte cărţile lor şi literatura în general.

În prima duminică a fiecărei luni, de la ora 15:00, avem întâlnire la Schimb de Cărţi. Detaliile sunt anunţate pe SchimbdeCarti.ro

Sustine Schimb de Carti Bucuresti

Logo Schimb de Carti Bucuresti - un proiect www.bookblog.ro

De la intalnirile trecute: