Despre Schimb de Carti Londra

***Schimb de Cărţi Londra este coordonat de Diana.

Trageam cu ochiul de ceva vreme la Intalnirile Schimb de Carti organizate de [Mihnea] in Thailanda. Apoi m-am hotarat sa-i urmez exemplul, si ca urmare ne gasim pentru prima data in Londra in septembrie.

Ne vom intalni lunar in locuri deosebite: puburi frecventate de Dickens si mentionate in romanele sale, in locul ce a servit ca prototip pentru taverna englezeasca a lui George Orwell si la pubul unde Chaucer a inceput “Cantebury Tales”, iar Shakespeare a jucat in curtea interioara; ne mai gasim intr-o fosta arena pentru lupte de cocosi construita in locul casei lui Shakespeare din Blackfriars. Nu uitam de cel mai mic bar din Marea Britanie, odata locul preferat de Hemingway si Graham Greene si de gradina cu cele mai multe mituri din Londra (dau numai cateva nume din lista cu povesti legate de acest loc: John Keats, Robest L. Stevenson, William Blake, Marry Shelley, Lord Byron). Vor fi si locuri moderne, vor fi carti de tot felul si promit sa fie umor in fiecare intalnire.

Lista cu locurile de intalnire este deschisa si speram sa facem intalnirile interesante pentru cei prezenti, dar si pentru cei ce vor citi despre aventurile noastre.

Sustine Schimb de Carti Londra

Logo Schimb de Carti Londra- un proiect www.bookblog.ro

De la intalnirile trecute: