Despre Schimb de Carti Targoviste

În urmã cu un an, un amic spaniol îmi povestea despre obiceiul vesticilor europeni de a cultiva dorinţa lecturii şi generozitatea, îmi povestea despre proiectul Bookcrossing.

Ideea mi s-a pãrut atât de frumoasã încât n-am rezistat tentaţiei de a înfiinţa un prim centru Bookcrossing în liceul nostru, Colegiul Economic “Ion Ghica” din Târgovişte, centru care fucţioneazã şi astãzi, prin bunãvoinţa şi ajutorul colegilor mei de la catedra de Limba şi literatura românã, cãrora le mulţumesc pe aceastã cale pentru implicarea lor în acest proiect.

Când am vãzut prima datã pe net ştirea despre “Schimb de cãrţi”, am simþit acelaşi fior minunat pe care îl simte oricine întalneşte ceva drag, şi mi-am spus în sinea-mi…De ce nu i în Târgovişte? Cred cã aş putea sã fac asta.
Aşa cã….pentru prima datã în Târgovişte (Doamnelor şi Domnilor :) ), va avea loc o întâlnire “Schimb de cãrţi”, în data de 23 martie 2008, la ora 16.00. Ca locaţie am ales Casa Domneascã, un local drag mie, şi prielnic, zic eu, unei întâlniri speciale cum este aceasta.
Ca reguli:

- Fiecare participant va veni însoþit de “draga lui” (carte/ prietenã/ prieten)
- Fiecare participant va lãsa acasã prejudecãţile şi stereotipurile, şi se va alimenta cu o atitudine pozitivã, deschisã conversaţiei de calitate şi plãcerii întâlnirii ….celuilalt.

Şi, nu uitaţi!
În a treia duminicã din fiecare lunã, de la ora 15.00, avem întâlnire la Schimb de cãrţi, într-o locaţie care va fi anunţatã din timp, pe SchimbdeCarti.ro

Vã aştept cu drag,
Carmen Rãdulescu

***Schimb de Cărţi Târgovişte este coordonat de Carmen.

Logo Schimb de Carti Targoviste - un proiect www.bookblog.ro