[Oradea] Lume multa, carti bune la SdC

E un pic tarziu dar nu prea tarziu asa ca vin cu impresii de la Schimb de Carti din Oradea, editia lunii mai. Deh, sesiunea bat-o vina!

Duminica, 10 mai, vremea a tinut cu noi doar in parte. De la ora 15 ne-am strans in jurul meselor de pe terasa Crema Caffe. De aceasta data ni s-a alaturat si Sety, cea mai fidela cititoare canina de cursuri… de la medicina! Dupa o ora in care ne-am sfatuit ce sa mai citim, ce sa mai mancam si mai ales cum (mai ales ca am primit o carte despre cum sa mancam sanatos!), ne-a ajuns un nor de ploaie din urma. De sub adapostul umbrelelor, ne-am continuat discutiile nestingheriti.

Tibi a fost fascinat de cartea Coduri - o istorie a comunicarii secrete (despre care sper ca ne va spune mai multe la urmatoarea editie Schimb de Carti), adusa de Marius.

Tunguska, o carte scrisa de Antonio las Heras a starnit reactii diverse. Cea acceptata de toti: toate cartile vandute cu ziarul contin teorii conspirationiste. Altfel n-ar mai vinde ziarul, nu? Mie mi-a placut, a fost o sursa de informare desi tot nu m-am lamurit care e pana la urma misterul dezastrului din taigaua siberiana.

Per total, a fost o intalnire fructuoasa si reusita. Au participat: Marius, Koma, Bogdan, Calin, Dan si Ica, Neagra, Laurentiu, Tibi si subsemnata, Lilisor.

Cateva imagini:

carti schimb oradea p1010167
p1010168 p1010169

p1010170


Trackbacks & Pingbacks

No trackbacks/pingbacks yet.

Comments

Deci cartea aceea e foarte faină. Păcat că nu prea am timp să o citesc, dar în iulie mai mult ca sigur că voi avea ce spune despre ea.

Lasa un comentariu

(required)

(required)