[Oradea] After SdC din 11 octombrie

Duminica, 11 octombrie ne-am strans cu mic si mare in Casa del Caffe din Oradea. In ciuda vremii deloc prietenoase, lumea s-a prezentat la apel asa ca am avut ocazia sa discutam despre cateva carti ce ne-au intrigat:

Cartea Coduri prezinta, printre multe alte taine, felul in care oamenii de stiinta si politistii au reusit sa descifreze mesajul unuia dintre cei mai inteligenti criminali ai Americii din ultimele secole: Zodiac. De la un criminal la altul, discutiile au curs spre antologia celor mai mari ucigasi din toate timpurile, de ce barbatii ocupa primul loc in aceasta categorie si multe altele. Pentru a relaxa putin atmosfera, am povestit despre cele mai frumoase calatorii, asa cum a facut si Lucian Cremeneanu in cartea sa.

Bibliotecarul de Serviciu ne-a adus, doar pentru a ne starni sa vizitam mai apoi Biblioteca Judeteana, cartea scrisa de fiica unui sef de Yakuza. E lesne de inteles ca abia am reusit sa vedem coperta cartii, pentru a o citi va trebui sa o imprumutam luna viitoare.

Grupul celor ce schimba carti in Oradea s-a inmultit cu un membru: Mihai, care a aflat prin intermediul BookBlog de Schimb de Carti.

Lista participantilor:

Perti, Greyheart, Tibi, Dan si sotia, Designerul, Laurentiu, Mihai, SuperJiji, Dan impreuna cu sotia si subsemnata, Lilisor.

Poze:


Nu exista comentarii.

Lasa un comentariu

(required)

(required)