[Oradea] Cum a fost la SdC - iulie 2009

Pentru ca ramasesem datoare cu o editie a Schimb de Carti Oradea inainte ca cititorii sa plece in vacante si concedii, am hotarat sa ne intalnim intr-o obisnuita zi de duminica, incepand cu orele 18.

Casa del Caffe a fost localul ideal. Muzica nu ne-a deranjat prea tare, cartile n-au lipsit si nici aerul conditionat. Mai ales ca afara erau vreo 30 de grade.

Ne-am bucurat de intalnire, ne-am adus aminte de cartile copilariei si filme mai mult sau mai putin reusite, ecranizari ale unor romane binecunoscute.

Printre titlurile aduse amintesc “Toate panzele sus“, o carte prafuita ce-si face veacul in biblioteca lui Perti, “Psihokillerii“- una dintre cele mai sadice carti ce trateaza subiectul celor mai mari criminali in serie ce au trait de-a lungul secolelor si “Orient Express“.

Koma ne-a recomandat o carte interesanta: ” Reteta fericirii” dar probabil dintr-un egoism varatic a uitat sa o aduca. Nu-i bai, data viitoare nu mai are vreo scuza. Cu totii vrem sa fim fericiti, nu? :D

Pana in luna octombrie, luam o binemeritata pauza. Ne citim!

Ne-au incantat cu prezenta: Designerul si sotia, Perti, Koma si Bogdan, Laurentiu, Greyheart si logodnica, Tibi, Domi si subsemnata, Lilisor.

Cateva poze:

casa del caffe carti

alte carti schimb de carti oradea


Trackbacks & Pingbacks

No trackbacks/pingbacks yet.

Comments

Vai! Mersi că nu ai afişat cravata mea modernistă :P

Cheers!

Lasa un comentariu

(required)

(required)