[Oradea] Schimb de carti de noiembrie

In momentul in care am scos capul pe fereastra, de dimineata, mi-am spus ca nu vor veni prea multi participanti la Schimb de Carti. Ploaia deasa si rece e un argument destul de solid pentru oricine, mai ales in luna noiembrie.

Oradenii, insa, au dovedit ca nici macar vremea urata nu-i tine departe de o ceasca fierbinte cu ceai si o carte buna. Ne-am intalnit, cu mic si mare, in Casa del Caffe.

Cele mai discutate carti ale acestei editii au fost Auschwitz - The Residence of Death, de Adam Bujak (un fel de fotoreportaj ascuns in paginile unei carti), Welcome To My Paradise de Lucian Cremeneanu si Efemeride, carte scrisa de Alina Gadoiu, de altfel prezenta la Schimb de Carti. Ambii autori sunt bihoreni.

Intalnirea lunii noiembrie a fost, pe buna dreptate, cea mai interesanta si atractiva pentru oradeni. Drept dovada stau cartile aduse si numarul mare de persoane prezente.

Alina a fost prima scriitoare ce ne-a incantat cu prezenta, Razvan T. Coloja sosind mai apoi cu prima sa carte, Fabrica de Furnici, inca nelansata. Probabil Bogdan, cel care a luat-o acasa, ii va face o mica recenzie doar pentru cei ce vin la Schimb de Carti Oradea. :)

Printre cartile aduse enumar: o antologie de Albert Camus, Arta de a nu scrie un roman de Jerome K. Jerome, Portretul lui Dorian Grey de Oscar Wilde si Aventurile lui Sherlock Holmes de Sir Arthur Conan Doyle.

Uf, as mai spune multe despre cat de frumos a fost la intalnirea din luna noiembrie dar nu e bine sa dam tot din casa. Daca vrei sa vii si tu, te asteptam in luna decembrie!

Lista participantilor: Bogdan, Ioana Dumitrachescu (care ne va aduce prima sa carte peste cateva luni!), Daniel, Andrei, Mihai, Alina Gadoiu, Dan, Violeta, Calin, Laurentiu, Razvan Coloja, Tudor Galos si subsemnata, Lilisor.

Dovezi foto, ca doar asa e frumos:

schimb-de-carti-oradea

Alina si Violeta

Tudor si Bogdan

Calin

Mihai

Auschwitz

"Fata care s-a jucat cu focul" si "Barbati care iubesc femeile".

Cumpara Colectia Millenium la pret special.

Trackbacks & Pingbacks

[...] Nici un raspuns url_site=”http://www.lilisor.net/2009/11/pe-scurt-de-luni-dimineata.html”; - A fost Schimb de Cărţi Oradea. Cred că a fost cea mai frumoasă întâlnire de până acum. Vă mulţumesc tuturor ce aţi [...]


Comments

Nu am mai vazut de ceva vreme atata lume … se vede ca vine frigu :D

Uf, ce frumos ai scris! Multumim mult pentru invitatie si sa ne revedem cu bine luna urmatoare.

Pana atunci sa citim numai despre lucruri frumoase :)

A fost foarte frumoasa intalnirea, mi-a placut in mod special faptul ca pot intalni scriitori oradeni. Mersi mult pentru cuvintele frumoase, astept sa ne revedem si luna viitoare!

Lasa un comentariu

(required)

(required)