[Piatra Neamt] Prima intalnire “Schimb de carti” in Piatra- impresii de dupa

schimb_de_carti_piatra1

Am fost noi: Gia, Raluca, Sorana, Octav, Dan si Sergiu. In colul mesei: Paler, Marguerite Duras, Claudia Golea si Radu Pavel-Gheo. Si a fost bine.

Trei ore de comunicare reala, fara momente de stanjeneala, fara critici si cu zambetul pe buze. Cam ca intre prieteni. Afara o zi de mai calduroasa (ne-am gandit ca lumea a preferat un gratar sau o iesire in natura unui schimb de carti mai atipic). Dar nu au mai contat nici oamenii putini, nici efectul de sera si nici cartile numarate pe degetele de la o mana. Au fost si Herman Hesse, si Dostoievski, Gorki, chiar si Delavrancea in rememorarile noastre.

Am palavragit despre debuturi literare pe gratis, despre drepturi de autor si alte frustrari cotidiene. Apoi job-urile, piese de teatru (pe vinil si radiofonice!) si ecranizari.

Eu m-am ales cu un Paler. Pe care nu l-am citit inca, dar mi-e atat de simpatic pentru ca seamana cu un bunic. Luna viitoare vom fi mai multi si oferta de carti mai generoasa. Discutiile mai simpatice si atmosfera mai pestrita.

Ne vedem in iunie!


Trackbacks & Pingbacks

No trackbacks/pingbacks yet.

Comments

La cât mai multe! :)

UUU…Sa fie! :)

Hehe, bine te-ai ales cu Paler! Am recunoscut cartea din poza: ce crezi? M-am ales la editia din mai din Londra, cu acelasi volum de Paler. Lectura placuta!

Danks! Imi excita terminatiile nervoase! :)

Lasa un comentariu

(required)

(required)