Iasi #14Iasi #14Iasi #14Iasi #14Iasi #14Iasi #14Bucuresti #14Bucuresti #14Bucuresti #14Bucuresti #14Timisoara #14

Arhiva

Schimb de Carti Timisoara #14

In ordinea biletelor de la tombola, ramase in dezordine in geanta mea:
Alin Ciobanu
Marius Ursache
Cristi Popa
Timea
Gloria
Mihai Tunas
Andreea (Tomata)
Snej
Oana C.
Alex Ponoran
Criss (si o semnatura :))
Mihaela G.
Lavinia Jurca
Iulia B.
Danut
Daciana Cuc
Iulia (cu cerculete :))
Andra
Carina
Emilian B
si in afara biletelelor - lipsind din motive subiective si obiective -
Dana
Daniel
si
Ana-Maria (aka Ama)
Ce s-a intamplat?
Agitatie multa, carti destule si multe, multe povesti. Pentru […]

Nu uitati!

Ne intalnim duminica, 1 iunie, la ora 15.oo la Music Box - Str. Marasesti, nr. 14 (vis-a-vis Parcul Botanic).
Va astept!
Ana-Maria

Schimb de carti Timisoara #14 - dezvaluiri!

Dupa cum am promis revin cu mai multe detalii.
Aceasta editie este una speciala din cel putin 3 motive importante:
1 Pentru ca este 1 iunie si este Ziua Copilului din noi si el trebuie sarbatorit si rasfatat!
2 Pentru ca noi, cei de la Bookblog, o sa rasfatam acest copil. Cum? Cu cadouri in […]

Schimb de carti # 14 Timisoara

Ne vedem pe 1 iunie, la Music Box  - Str. Marasesti, nr 1, vis-a-vis de Parcul Botanic, la ora 15.00.
Mai multe detalii in curand!

Schimb de carti #12+1 Timisoara

Si iata ca s-a implinit sorocul si ne-am intalnit din nou sa schimbam carti. Multe carti, prea multe…
Aceasta editie a fost una foarte concentrata daca e sa ne gandim ca am vorbit de peste 150 de carti in doar 3 ore. Optiunile au devenit asa de variate incat ne devine tot mai greu […]

Nu uitati…

…ca ne intalnim maine, 11 mai 2008, la Schimb de Carti, la Music Box (str. Marasesti, nr. 14, vis-a-vis de Parcul Botanic) la ora 15.00!
Va astept cu drag!
Ana-Maria

Schimb de carti #13 Timisoara

Mica vacanta, norocos instalata intre Paste si 1 Mai, ne-a determinat sa intarziem un pic Schimbul de carti al lunii mai si sa ne lasam timp de lectura in zilele libere.
Dar pentru ca orice este bun trebuie si sa se termine, zilele libere au zburat si noi trebuie sa revenim cu picioarele pe pamant. Pentru […]

Cand va fi urmatorul Schimb de Carti?

De obicei ne intalnim sa schimbam carti in prima duminica din fiecare luna. Dar in aceasta luna, luand in vedere ca este Pastele si 1 Mai, si multa lume poate fi tentata sa isi ia o vacanta prelungita, vom amana intalnirea pentru al doilea weekend din luna.
 Asadar, Schimb de Carti #13 va avea loc pe […]

A fost Schimb de Carti #12 Timisoara

O noua duminica ploioasa, un nou Schimb de carti. Lumea nu a fost descurajata si a venit cu multe carti si cu mult chef de vorba. Am schimbat si localul in care ne intalnim, am inceput si sa dam note cartilor!
 Dar din pacate eu sunt doar un observator subiectiv, prea implicat sufleteste in aceste intalniri, de […]

Nu uitati! Schimb de carti #12 Timisoara

Va reamintesc ca ne intalnim duminica, 6 aprilie, la ora 15.00 in Music Box (Str. Marasesti, nr. 14; vis-a-vis de intrarea Parcului Botanic) la un nou Schimb de carti!
Va astept cu drag!

Urmatoarele →

Ce este Schimb de Carti?

> "Schimb de Carti" este o serie de intalniri lunare ce se desfasoara in mai multe orase din Romania (si nu numai), simultan.

> Pe scurt, ne intalnim pentru a schimba carti intre noi si a discuta intr-un cadru cat mai liber si cat mai putin rigid, la un ceai, un suc sau o bere despre carti, autori, edituri si orice ne mai trece prin minte. Intrarea este libera si oricine poate participa.


Cum se desfasoara?

1. Schimb de carti s-ar putea numi la fel de bine "intalnire intre prieteni". Ne adunam intr-un spatiu care este anuntat din vreme pe SchimbDeCarti.ro, asezam cuminti cartile pe masa, cercetam infometati ce au adus ceilalti si, astfel, se leaga conversatii.

2. Conversatii care devin, de la editie la editie, din ce in ce mai animate; fiecare e liber sa intre in discutii sau doar sa stea si sa asculte, savurand un ceai, dupa cum ii place. Oricine poate participa la aceste intalniri si e important de inteles ca nu e vorba de un cerc inchis in care toata lumea se cunoaste cu toata lumea.

3. Puteti veni si fara carti, doar ca sa ne cunoastem si sa bem un suc impreuna. De asemenea, puteti veni si pleca oricand si puteti lua carti chiar daca n-ati adus nimic in schimb. Daca nu vreti sa luati vreo carte, desi ati adus 3, e foarte bine si asa.

4. Gestionam noi circuitul cartilor pe la cititori. Trebuie doar sa va treceti numele si achizitiile pe o foaie de hartie. Atat e de simplu!


Cum organizez in orasul meu?

In primul rand, mai verifica o data daca nu cumva Schimb de Carti se organizeaza deja in orasul tau. Daca nu, trimite-ne rapid un mesaj cu ajutorul formularului de contact si gasim impreuna o solutie.Copyright

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial- No Derivative Works 3.0 License.
Preluarea textelor se face DOAR cu citarea sursei. La sfarsitul fiecarei preluari de text trebuie sa existe un link catre acest blog.

Initiatorii intalnirilor au fost Gramo si bookblog.ro. SchimbdeCarti.ro apartine bookblog.ro care este in prezent si organizator (unic) al intalnirilor.

bookblog.ro