Targoviste #11Targoviste #11Targoviste #11Targoviste #11Targoviste #11Targoviste #11Targoviste #11Focsani #11Focsani #11Focsani #11Focsani #11

A fost Schimb de Carti #11 Timisoara

Desi duminica ploioasa si mohorata a tinut pe multi in case, Old Boy’s s-a umplut repede de cititorii inraiti, cei in continua cautare a ceva nou de lecturat.

Din pacate Gabriela Savitsky nu ni s-a alaturat de aceasta data, din cauza unor probleme de sanatate. Ii dorim insanatosire grabnica! :)

Cartile au fost impartite cu repeziciune si aproape in totalitate. Apoi ne-am adunat intr-un grup compact si am inceput sa povestim zgomotosi si veseli. Tarziu ne-am amintit ca se cuvine sa facem si cateva poze. Carina a fost cea care a reusit sa mai surprinda cateva momente - pozele vor aparea in zilele ce urmeaza aici.

Au fost prezenti:

Alexandra Hopota

Gloria Cioloca

Cristian Popa

Camelia Filip

Iulia Bacaran

Silvia Takacs

Dana Sabie

Daciana Draghia

Alina Valea

Lucian Mircu

Carina Sava

Andra Jebelean

Andreea Ursu

Mihai Tunas

Daciana Cuc

Danutz

Daniel

Felicia Ghica

Ioan Usca

Lavinia Jurca

Marius Kocsis

Marius (Richie)

Marius Ursache

Rebecca Mohl

si

Ana-Maria (aka Ama)


Citeste cele 2 COMENTARII si spune-ti parerea!

 1. danutz
  March 3rd, 2008 17:31

  super tare…
  daca nu ai aflat ama cumva de la andra cum o cheama pe domnisoara cu pricina… e clar ca big brother traieste. :) si e printre noi.

 2. ama
  March 3rd, 2008 20:51

  danutz - sunt foarte eficienta! :P cu ajutorul andrei :D

Lasa un comentariu

Ce este Schimb de Carti?

> "Schimb de Carti" este o serie de intalniri lunare ce se desfasoara in mai multe orase din Romania (si nu numai), simultan.

> Pe scurt, ne intalnim pentru a schimba carti intre noi si a discuta intr-un cadru cat mai liber si cat mai putin rigid, la un ceai, un suc sau o bere despre carti, autori, edituri si orice ne mai trece prin minte. Intrarea este libera si oricine poate participa.


Cum se desfasoara?

1. Schimb de carti s-ar putea numi la fel de bine "intalnire intre prieteni". Ne adunam intr-un spatiu care este anuntat din vreme pe SchimbDeCarti.ro, asezam cuminti cartile pe masa, cercetam infometati ce au adus ceilalti si, astfel, se leaga conversatii.

2. Conversatii care devin, de la editie la editie, din ce in ce mai animate; fiecare e liber sa intre in discutii sau doar sa stea si sa asculte, savurand un ceai, dupa cum ii place. Oricine poate participa la aceste intalniri si e important de inteles ca nu e vorba de un cerc inchis in care toata lumea se cunoaste cu toata lumea.

3. Puteti veni si fara carti, doar ca sa ne cunoastem si sa bem un suc impreuna. Deasemenenea, puteti veni si pleca oricand si puteti lua carti chiar daca n-ati adus nimic in schimb. Daca nu vreti sa luati vreo carte, desi ati adus 3, e foarte bine si asa.

4. Gestionam noi circuitul cartilor pe la cititori. Trebuie doar sa va treceti numele si achizitiile pe o foaie de hartie. Atat e de simplu!


Cum organizez in orasul meu?

In primul rand, mai verifica o data daca nu cumva Schimb de Carti se organizeaza deja in orasul tau. Daca nu, trimite-ne rapid un mesaj cu ajutorul formularului de contact si gasim impreuna o solutie.Copyright

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial- No Derivative Works 3.0 License.
Preluarea textelor se face DOAR cu citarea sursei. La sfarsitul fiecarei preluari de text trebuie sa existe un link catre acest blog.

Initiatorii intalnirilor au fost Gramo si bookblog.ro. SchimbdeCarti.ro apartine bookblog.ro care este in prezent si organizator (unic) al intalnirilor.

bookblog.ro