Bucuresti #11Bucuresti #11Bucuresti #11Bucuresti #11Bucuresti #11Bucuresti #11Bucuresti #11Bucuresti #11Bucuresti #11Bucuresti #11Bucuresti #11

Schimb de Carti Timisoara la TVR

Un reportaj despre Schimb de Carti Timisoara la TVR. :)

Multumim Tomatei pentru filmulet.


Citeste cele 2 COMENTARII si spune-ti parerea!

  1. Andra
    February 6th, 2008 21:34

    Foarte frumos. Interesul presei e de laudat. Asa devenim cunoscuti. :P

  2. ama
    February 8th, 2008 10:26

    @Andra - da, este de remarcat ca la editia asta au venit din proprie initiativa si de la TVR si de la Agenda. Acum sa vedem ce rezultate da :)

Lasa un comentariu

Ce este Schimb de Carti?

> "Schimb de Carti" este o serie de intalniri lunare ce se desfasoara in mai multe orase din Romania (si nu numai), simultan.

> Pe scurt, ne intalnim pentru a schimba carti intre noi si a discuta intr-un cadru cat mai liber si cat mai putin rigid, la un ceai, un suc sau o bere despre carti, autori, edituri si orice ne mai trece prin minte. Intrarea este libera si oricine poate participa.


Cum se desfasoara?

1. Schimb de carti s-ar putea numi la fel de bine "intalnire intre prieteni". Ne adunam intr-un spatiu care este anuntat din vreme pe SchimbDeCarti.ro, asezam cuminti cartile pe masa, cercetam infometati ce au adus ceilalti si, astfel, se leaga conversatii.

2. Conversatii care devin, de la editie la editie, din ce in ce mai animate; fiecare e liber sa intre in discutii sau doar sa stea si sa asculte, savurand un ceai, dupa cum ii place. Oricine poate participa la aceste intalniri si e important de inteles ca nu e vorba de un cerc inchis in care toata lumea se cunoaste cu toata lumea.

3. Puteti veni si fara carti, doar ca sa ne cunoastem si sa bem un suc impreuna. Deasemenenea, puteti veni si pleca oricand si puteti lua carti chiar daca n-ati adus nimic in schimb. Daca nu vreti sa luati vreo carte, desi ati adus 3, e foarte bine si asa.

4. Gestionam noi circuitul cartilor pe la cititori. Trebuie doar sa va treceti numele si achizitiile pe o foaie de hartie. Atat e de simplu!


Cum organizez in orasul meu?

In primul rand, mai verifica o data daca nu cumva Schimb de Carti se organizeaza deja in orasul tau. Daca nu, trimite-ne rapid un mesaj cu ajutorul formularului de contact si gasim impreuna o solutie.Copyright

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial- No Derivative Works 3.0 License.
Preluarea textelor se face DOAR cu citarea sursei. La sfarsitul fiecarei preluari de text trebuie sa existe un link catre acest blog.

Initiatorii intalnirilor au fost Gramo si bookblog.ro. SchimbdeCarti.ro apartine bookblog.ro care este in prezent si organizator (unic) al intalnirilor.

bookblog.ro